Search
Generic filters

Κατηγορίες

Κατηγορίες

Search
Generic filters

Ακόμη πιο δυναμική η παρουσία της Lemken στην Ελλάδα

Μετά τις ανακοινώσεις της για τα υψηλά κέρδη λόγω αντίστοιχα υψηλής ζήτησης κατά το οικονοµικό έτος του 2020, η Lemken βαδίζει προς τη νέα σεζόν µε παρουσίαση των νέων καλλιεργητών Koralin 9 και Kristall, των σπαρτικών Saphir και Solitair αλλά και βελτιωµένων τεχνολογιών, ειδικά εξελιγµένες σε ειδικό χώρο του εργοστασίου.

Στην Ελλάδα, η παρουσία της Lemken είναι ιδιαίτερα δυναµική όπως αποτυπώνεται στην επιστολή του ο Export Manager της Lemken Carlos Kunstmann στην οποία λέει µεταξύ άλλων: «Mε αυτή την επιστολή θα θέλαµε να εκφράσουµε την απόλυτη ικανοποίησή µας για τη µεγάλη ανάπτυξη της Lemken στην Ελλάδα, µε την πολύτιµη προσπάθεια του σηµαντικού µας συνεργάτη και διανοµέα Στασινός ΑΕ. Η Στασινός ΑΕ εργάζεται εντατικά στην Ελλάδα για το εµπορικό σήµα Lemken, έχει κάνει εξαιρετική δουλειά τα προηγούµενα χρόνια και συνεχίζει δυναµικά κι αυτή τη χρονιά.

Η Lemken σηµείωσε σηµαντική ανάπτυξη το 2020 και στοχεύουµε, µαζί µε το δίκτυο µας, να αναπτύξουµε την επιχείρηση σε αυτό το ξεχωριστό έτος 2021. Με τη σκληρή δουλειά του δυνατού µας συνεργάτη Στασινός ΑΕ, για πρώτη φορά στην ελληνική γη εργάζεται όλη η γκάµα των µηχανηµάτων της Lemken (ρίπερ καλλιεργητής Karat, πολύδισκό προετοιµαστής Heliodor, πολύδισκο Rubin, άροτρα Juwel Variopal, σπαρτικές Solitair Saphir, σβολοκόπτες Zirkon, προετοιµαστές Kompaktor και Korund).

Είναι γεγονός ότι στην έδρα της Στασινός ΑΕ και στο αναπτυσσόµενο δίκτυό της στην Ελλάδα, θα βρείτε όλο και περισσότερα µηχανήµατα υψηλής τεχνολογίας, όπως τον σβολοτρίφτη Zirkon 12/600 K, συρόµενα άροτρα Juwel 7 και 8, το πολύδισκο Rubin 10/500 KUA και την σπαρτική Solitair 9 µε κοµπιούτερ ISOBUS και αυτόµατο τµηµατικό έλεγχο. Η Lemken µπορεί να προσφέρει µια πλήρη γκάµα µηχανηµάτων, που θα ικανοποιήσει όλες τις απαιτήσεις των Ελλήνων αγροτών.

Η συνεργασία µας µε τη Στασινός ΑΕ έχει χτιστεί πάνω σε θεµέλια ισχυρής εµπιστοσύνης και απόλυτης αξιοπιστίας. Είναι µια σαφής δέσµευση από την Στασινός ΑΕ και την Lemken να συνεχίσουµε να προσφέρουµε επαγγελµατικές λύσεις και καινοτοµίες στην ελληνική αγορά στο υψηλότερο επίπεδο».

Πηγή: agronews.gr

Share:

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn
Δείτε επίσης

Σχετικά Άρθρα

Στα 80 δολάρια το βαρέλι ξανά το πετρέλαιο μπρεντ μετά από 11 μήνες

Περισσότερα από δύο δολάρια χάνει το πετρέλαιο στις διεθνείς αγορές τη Δευτέρα 28 Νοεμβρίου, με το WTI να φτάνει σε χαμηλό 11 μηνών, καθώς οι διαμαρτυρίες στην Κίνα για τους αυστηρούς περιορισμούς της COVID-19 πυροδότησε ανησυχίες για τη ζήτηση.

My data-ηλεκτρονικά βιβλία και αγρότες

Επανέρχοµαι στο θέµα των ηλεκτρονικών βιβλίων ή αλλιώς My DATA και θα συνεχίσω να το κάνω µέχρι να γίνει κατανοητό από τους µεν αγρότες ότι πρόκειται για ένα τεράστιο νέο πρόβληµα, από τη δε Φορολογική ∆ιοίκηση και την ΑΑ∆Ε ότι έχουν υποχρέωση να ενηµερώσουν τις επιχειρήσεις και τους αγρότες πριν την εφαρµογή τους.

Χρηματοδότηση αγροτών με αστικούς όρους

∆ύο πράγµατα είναι αυτά που ορίζουν την επιτυχία σε έναν ευρύ τοµέα δραστηριότητας, όπως αυτός της αγροτικής παραγωγής. Ο σχεδιασµός και η χρηµατοδότηση. Στη χώρα µας, ουσιαστικά, λείπουν και τα δύο. Είναι πολλά χρόνια τώρα που ο σχεδιασµός έχει εγκαταλειφθεί και απλώς ακολουθούνται ασθµαίνως κάποιες πτυχές της Κοινής Αγροτικής Πολιτικής. Την ίδια ώρα, πέραν των αναπτυξιακών προγραµµάτων που και πάλι είναι απόρροια της ΚΑΠ, σοβαρό σχέδιο για τη χρηµατοδότηση των επενδύσεων στον αγροτικό χώρο δεν υπάρχει.

Ετικέτα «Sacred Delphi» και σύμπραξη με Microsoft στον ελαιώνα Άμφισσας θέλει ο Μητσοτάκης

Μια σειρά από δράσεις για την αποκατάσταση του παραδοσιακού Ελαιώνα Άμφισσας, μέρος του οποίου έχει υποστεί σοβαρές από πυρκαγιές, δρομολογεί η κυβέρνηση, σύμφωνα με όσα δήλωσε ο πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης κατά την διάρκεια επίσκεψής του στην περιοχή την Πέμπτη 17 Νοεμβρίου 2022.