Search
Generic filters

Κατηγορίες

Κατηγορίες

Search
Generic filters

Ανανεωμένο και βιωσιμότερο το BEEFEATER

Το πιο βραβευμένο Gin παγκοσμίως παρουσιάζει τη νέα του φιάλη από 100% ανακυκλώσιμο γυαλί και χωρίς πλαστικό.

Το Beefeater Dry Gin καλωσορίζει μια νέα εποχή, με τον premium αλλά και ταυτόχρονα διαχρονικό σχεδιασμό της νέας του φιάλης. Αντλώντας έμπνευση από την αυθεντική λονδρέζικη κληρονομιά του, η νέα αισθητική  της  συσκευασίας του Beefeater αντικατοπτρίζει τη θέση του ως το πιο βραβευμένο gin παγκοσμίως, αναδεικνύει τα premium και μοντέρνα στοιχεία του, ενώ ενισχύει τον  βιώσιμο χαρακτήρα του.

 

Η νέα αισθητική, συμπίπτει με την συμπλήρωση 200 ετών παράδοσης στην απόσταξη, ενώ το νέο μοναδικό σχήμα της φιάλης έχει δημιουργηθεί με πρότυπο το εμβληματικό London Brick,  με πτυχές που όχι μόνο αναδεικνύουν το όνομα της μάρκας αλλά καθιστούν την ίδια τη φιάλη ακόμη πιο εύχρηστη για σερβίρισμα από τους bartenders. Το νέο ιδιαίτερο σχέδιο, εκσυγχρονίζει τα βασικά στοιχεία της υπάρχουσας φιάλης, όπως την εμβληματική φιγούρα του Beefeater Yeoman και το τοξωτό λογότυπο. Η νέα φιάλη αποτελείται από ένα 100% ανακυκλώσιμο γυάλινο μπουκάλι, το υπάρχον πλαστικό καπάκι έχει αντικατασταθεί με ένα ανάγλυφο premium πώμα από αλουμίνιο και η ετικέτα έχει μετατραπεί από πλαστική σε χάρτινη χαρίζοντας μια χειροποίητη, κομψή αίσθηση στην συσκευασία. Αυτές οι βιώσιμες επιλογές επιτρέπουν στο brand να εξοικονομήσει 410 τόνους πλαστικού ετησίως, βάρος ισοδύναμο με 17 εκατομμύρια τυποποιημένα πλαστικά μπουκάλια νερού2 .

Η Murielle Dessenis, Global Brand Director, του Beefeater, δήλωσε: «Ενώ η φιάλη μας εξελίσσεται, το βραβευμένο μας gin παραμένει το ίδιο, με την κάθε του σταγόνα να αποστάζεται, στο μοναδικό αποστακτήριο του Beefeater, στην καρδιά του Λονδίνου. Το brand έχει την τύχη να φέρει κληρονομιά 200 ετών αριστείας στην απόσταξη και με τη νέα του φιάλη γιορτάζει την ιστορία αυτών των ετών με το βλέμμα στραμμένο προς το μέλλον και τα επόμενα 200 χρόνια. Το νέο σχέδιο έχει κερδίσει την εμπιστοσύνη των bartenders και των καταναλωτών. Είμαστε περήφανοι για αυτήν την αλλαγή της εμβληματικής φιάλης του Beefeater, που σχεδιάστηκε με στόχο τη βιωσιμότητα, οδηγώντας το brand στον επόμενο σταθμό του ταξιδιού του, ως μια φυσική εξέλιξη για τους σημερινούς λάτρεις του gin

 

Το Beefeater είναι το μοναδικό premium gin στον κόσμο που εξακολουθεί ακόμη και σήμερα να παράγεται στην πόλη του Λονδίνου συνεχίζοντας να κερδίζει σε δυναμική και αναγνώριση παγκοσμίως. Το Beefeater είναι ένα από τα Top 15 αναπτυσσόμενα brands στην κατηγορία των Premium Spirits στον κόσμο, με πάνω από 70 αγορές να παρουσιάζουν διψήφια και τριψήφια νούμερα ανάπτυξης το 20193. Αυτό επιτυγχάνεται τόσο από τον βασικό κωδικό, London Dry όσο και από τις καινοτόμες flavored εκδοχες, το Beefeater Pink Strawberry και το Beefeater Blood Orange, που αποτέλεσαν νούμερο 1 οδηγό ανάπτυξης στην κατηγορία Premium Flavored Gin παγκοσμίως το 20194.

 

Η νέα φιάλη κυκλοφόρησε παγκοσμίως τον Ιανουάριο του 2021 ενώ στην Ελλάδα βρίσκεται στην αγορά από αρχές Μαΐου του 2021.

 

 2 Εκτίμηση με βάση με τον όγκο πωλήσεων 2019

3IWSR 2019

4IWSR 2019

 

Λίγα λόγια για το Beefeater

Το Beefeater,  το πιο βραβευμένο Gin στο κόσμο εξακολουθεί να παράγεται στην «πρωτεύουσα» του Gin, το Λονδίνο, με το αποστακτήριό του να βρίσκεται στην «καρδιά» της πόλης. Δημιουργήθηκε τον 19ο αιώνα από τον James Burrough και από τότε η θρυλική συνταγή του παραμένει αναλλοίωτη, με τωρινό θεματοφύλακά της τον πιο έμπειρο gin distiller στον κόσμο, τον Desmond Payne.

Έχοντας κερδίσει την καρδιά των bartenders σε όλο τον κόσμο με τη σταθερά απαράμιλλη ποιότητά της και την κλασσική «Λονδρέζικη» γεύση της, η γκάμα του Beefeater,  περιλαμβάνει:

Το Beefeater Dry, το No.2 Premium Gin παγκοσμίως σε πωλήσεις, χάρη στην καθαρή και άψογα ισορροπημένη γεύση του.

Το Beefeater PINK, τη νέα, πρωτοποριακή πρόταση με εντυπωσιακό ροζ χρώμα και εκχύλισμα φυσικής φράουλας.

Το Beefeater 24, ένα Super-Premium Gin με πολύπλοκο και ξεχωριστό χαρακτήρα – λόγω της προσθήκης Ιαπωνικών και Κινέζικων τσαγιών – που ταιριάζει απόλυτα στη σύγχρονη κουλτούρα των cocktails.

Tις πολύ επιτυχημένες γεύσεις Beefeater Pink Strawberry and Beefeater Blood Orange.

@beefeatergin

Share:

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn
Δείτε επίσης

Σχετικά Άρθρα

Στα 80 δολάρια το βαρέλι ξανά το πετρέλαιο μπρεντ μετά από 11 μήνες

Περισσότερα από δύο δολάρια χάνει το πετρέλαιο στις διεθνείς αγορές τη Δευτέρα 28 Νοεμβρίου, με το WTI να φτάνει σε χαμηλό 11 μηνών, καθώς οι διαμαρτυρίες στην Κίνα για τους αυστηρούς περιορισμούς της COVID-19 πυροδότησε ανησυχίες για τη ζήτηση.

My data-ηλεκτρονικά βιβλία και αγρότες

Επανέρχοµαι στο θέµα των ηλεκτρονικών βιβλίων ή αλλιώς My DATA και θα συνεχίσω να το κάνω µέχρι να γίνει κατανοητό από τους µεν αγρότες ότι πρόκειται για ένα τεράστιο νέο πρόβληµα, από τη δε Φορολογική ∆ιοίκηση και την ΑΑ∆Ε ότι έχουν υποχρέωση να ενηµερώσουν τις επιχειρήσεις και τους αγρότες πριν την εφαρµογή τους.

Χρηματοδότηση αγροτών με αστικούς όρους

∆ύο πράγµατα είναι αυτά που ορίζουν την επιτυχία σε έναν ευρύ τοµέα δραστηριότητας, όπως αυτός της αγροτικής παραγωγής. Ο σχεδιασµός και η χρηµατοδότηση. Στη χώρα µας, ουσιαστικά, λείπουν και τα δύο. Είναι πολλά χρόνια τώρα που ο σχεδιασµός έχει εγκαταλειφθεί και απλώς ακολουθούνται ασθµαίνως κάποιες πτυχές της Κοινής Αγροτικής Πολιτικής. Την ίδια ώρα, πέραν των αναπτυξιακών προγραµµάτων που και πάλι είναι απόρροια της ΚΑΠ, σοβαρό σχέδιο για τη χρηµατοδότηση των επενδύσεων στον αγροτικό χώρο δεν υπάρχει.

Ετικέτα «Sacred Delphi» και σύμπραξη με Microsoft στον ελαιώνα Άμφισσας θέλει ο Μητσοτάκης

Μια σειρά από δράσεις για την αποκατάσταση του παραδοσιακού Ελαιώνα Άμφισσας, μέρος του οποίου έχει υποστεί σοβαρές από πυρκαγιές, δρομολογεί η κυβέρνηση, σύμφωνα με όσα δήλωσε ο πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης κατά την διάρκεια επίσκεψής του στην περιοχή την Πέμπτη 17 Νοεμβρίου 2022.