Επιχείρηση

Η ιστοσελίδα  www.agrofitiki.com  είναι το ηλεκτρονικό κατάστημα που αποτελεί την ηλεκτρονική παρουσία της ατομικής επιχείρησης Αγροφυτική  – Αναγνωστόπουλος Νικ. Σπυρίδων. 

 

Επωνυμία: Αναγνωστόπουλος Νικ. Σπυρίδων

Διεύθυνση: Αλ. Υψηλάντου 149 – Πάτρα Αχαΐας

Τηλ: 2610 625 692

ΑΦΜ: 072194208 – ΔΟΥ: Α΄ Πατρών

ΓΕΜΗ: 36495616000

Η ΑΓΡΟΦΥΤΙΚΗ είναι μια επιχείρηση που δραστηριοποιείται στην εμπορία λιανικής πώλησης γεωργικών εφοδίων στην ευρύτερη περιοχή του Νομού Αχαΐας.

Δημιουργήθηκε για να αξιοποιήσει και να αναπτύξει τις υποδομές, το εξειδικευμένο ανθρώπινο δυναμικό και την συσσωρευμένη τεχνογνωσία που διαθέτει στον κλάδο της γεωπονίας.

Τα στελέχη της διαθέτουν σημαντική εμπειρία στον τομέα πώλησης γεωργικών φαρμάκων, λιπασμάτων, σπόρων, αρδευτικών συστημάτων κλπ. Γενικά η επιχείρηση προωθεί λύσεις πρακτικές και οικονομικά προσοδοφόρες, βασισμένες στις νέες τεχνολογίες και επιστημονικά δεδομένα προσφέροντας ασφάλεια για τους καταναλωτές, το περιβάλλον και τον Έλληνα αγρότη.

Το Κεντρικό μας κατάστημα θα το βρείτε στην καρδιά της Πάτρας στην Πλατεία Μαρκάτο δίπλα στα παλαιοτέρα καταστήματα εμπορίας εριοδερμάτων, όπου από το 1699 λειτούργει έως και σήμερα η μεγαλύτερη Δημοτική αγορά της πόλης συγκεντρώνοντας το περισσότερο μέρος της οικονομικής και εμπορικής κίνησης. Εκεί μπορείτε να βρείτε οτιδήποτε αφορά τον κήπο, το χωράφι ή την βεράντα σας, όπως Φυτοφάρμακα, Φυτοπροστατευτικά, Βιολογικά λιπάσματα ή Χημικά, Σπόρους, Φυτοχώματα, Αρδευτικά, Ποντικοφάρμακα, Προϊόντα υγειονομικής σημασίας, Απωθητικά σκύλου – γάτας – πουλιών – περιστεριών – φιδιών – σαυρών, Βιολογικά σκευάσματα, Είδη ατομικής προστασίας. Μπορείτε επίσης να επικοινωνήσετε μαζί μας για οποιαδήποτε συμβουλή ή πληροφορία. Δεν είναι τυχαίο ότι είμαστε το μοναδικό κατάστημα στο κέντρο της Πάτρας που συνεχίζουμε καθημερινά με συνέπεια και αφοσίωση, να εξυπηρετούμε εκατοντάδες πελάτες. Η πολυετής εμπειρία μας είναι το στοιχείο που μας κατέστησε ως ειδικούς στο χώρο εδώ και πάρα πολλά χρόνια.

Η επιχείρηση έχει ήδη εγκαινιάσει το πρώτο της υποκατάστημα στοχεύοντας πάντα στο σχεδιασμό, την μελέτη, την κατασκευή και την λειτουργία άλλων υποκαταστημάτων στον ευρύτερο Ελλαδικό χώρο, μεγιστοποιώντας έτσι την αποδοτικότητά της και την προστιθέμενη αξία για τους πελάτης της.

Τα σκευάσματα που παρουσιάζονται εδώ είναι κατ’ αρχήν βασισμένα στις επίσημες εθνικές συστάσεις (υπουργικές αποφάσεις εγκρίσεων, τροποποιήσεων κ.λπ.)

Για την επιλογή και τελικά την εφαρμογή ενός σκευάσματος θα πρέπει να ακολουθείται το κείμενο της ετικέτας του και σε καμία περίπτωση δεν υπονοείται απόκλιση από αυτό.

Χρησιμοποιείτε τα βιοκτόνα – τρωκτικοκτόνα- γεωργικά φάρμακα με ασφαλή τρόπο. Διαβάζετε πάντοτε την ετικέτα και τις πληροφορίες σχετικά με το προϊόν πριν τη χρήση. 

Η επιχείρηση ακολουθεί τον Νέο Ευρωπαϊκό Κανονισμό περί Προστασίας Προσωπικών Δεδομένων ή αλλιώς GDPR.