Search
Generic filters

Κατηγορίες

Κατηγορίες

Search
Generic filters

Ο Άγιος Βαλεντίνος πηγή έμπνευσης για μια εταιρεία εμπορίας βιολογικών εσπεριδοειδών

Η 14η Φεβρουαρίου είναι πολύ κοντά και οι λάτρεις προσπαθούν ήδη να αποφασίσουν τι ειδικά πράγματα να κάνουν για να γιορτάσουν την αγάπη τους. Και ποιος είπε ότι ο Βαλεντίνος μπορεί να γιορτάζεται μόνο με φράουλες;

«Θέλουμε να αναδείξουμε το ρόλο των εσπεριδοειδών ως πιθανό δώρο για να εκφράσουμε την αγάπη μας»,  λέει ο Manuel Peris, εμπορικός διευθυντής της Agribio Terra Organic. Αυτή η ισπανική εταιρεία, που ειδικεύεται στην παραγωγή και εμπορία βιολογικών εσπεριδοειδών, λανσάρει μια ειδική έκδοση εσπεριδοειδών με σήμανση λέιζερ με ειδικό σχεδιασμό για την Ημέρα του Αγίου Βαλεντίνου.

Είναι ένα σχέδιο που συνδυάζει μια κλασική καρδιά με τη λέξη Bio, σχηματισμένη με σήμανση λέιζερ, στα φρούτα, με τα πλεονεκτήματα που συνεπάγεται αυτό. «Επιδιώκουμε να διαφοροποιήσουμε τα βιολογικά από τα συμβατικά προϊόντα στο εμπόριο που πωλούνται χύμα. Πολλές αλυσίδες σούπερ μάρκετ πιστεύουν ότι για να ξεχωρίζουν τα βιολογικά φρούτα, πρέπει να συσκευάζονται, ειδικά εάν προορίζονται για μια ειδική περίσταση. Με τη σήμανση με λέιζερ ή το Natural Branding, έχουμε μια λύση που μειώνει το κόστος συσκευασίας και τα πλαστικά απορρίμματα. Αυτή η τεχνική δεν μειώνει την ποιότητα ή τη διάρκεια ζωής του προϊόντος και ταυτόχρονα το καθιστά πιο ελκυστικό για τον πελάτη».

Πηγή: freshplaza.com

Share:

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn
Δείτε επίσης

Σχετικά Άρθρα

Στα 80 δολάρια το βαρέλι ξανά το πετρέλαιο μπρεντ μετά από 11 μήνες

Περισσότερα από δύο δολάρια χάνει το πετρέλαιο στις διεθνείς αγορές τη Δευτέρα 28 Νοεμβρίου, με το WTI να φτάνει σε χαμηλό 11 μηνών, καθώς οι διαμαρτυρίες στην Κίνα για τους αυστηρούς περιορισμούς της COVID-19 πυροδότησε ανησυχίες για τη ζήτηση.

My data-ηλεκτρονικά βιβλία και αγρότες

Επανέρχοµαι στο θέµα των ηλεκτρονικών βιβλίων ή αλλιώς My DATA και θα συνεχίσω να το κάνω µέχρι να γίνει κατανοητό από τους µεν αγρότες ότι πρόκειται για ένα τεράστιο νέο πρόβληµα, από τη δε Φορολογική ∆ιοίκηση και την ΑΑ∆Ε ότι έχουν υποχρέωση να ενηµερώσουν τις επιχειρήσεις και τους αγρότες πριν την εφαρµογή τους.

Χρηματοδότηση αγροτών με αστικούς όρους

∆ύο πράγµατα είναι αυτά που ορίζουν την επιτυχία σε έναν ευρύ τοµέα δραστηριότητας, όπως αυτός της αγροτικής παραγωγής. Ο σχεδιασµός και η χρηµατοδότηση. Στη χώρα µας, ουσιαστικά, λείπουν και τα δύο. Είναι πολλά χρόνια τώρα που ο σχεδιασµός έχει εγκαταλειφθεί και απλώς ακολουθούνται ασθµαίνως κάποιες πτυχές της Κοινής Αγροτικής Πολιτικής. Την ίδια ώρα, πέραν των αναπτυξιακών προγραµµάτων που και πάλι είναι απόρροια της ΚΑΠ, σοβαρό σχέδιο για τη χρηµατοδότηση των επενδύσεων στον αγροτικό χώρο δεν υπάρχει.

Ετικέτα «Sacred Delphi» και σύμπραξη με Microsoft στον ελαιώνα Άμφισσας θέλει ο Μητσοτάκης

Μια σειρά από δράσεις για την αποκατάσταση του παραδοσιακού Ελαιώνα Άμφισσας, μέρος του οποίου έχει υποστεί σοβαρές από πυρκαγιές, δρομολογεί η κυβέρνηση, σύμφωνα με όσα δήλωσε ο πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης κατά την διάρκεια επίσκεψής του στην περιοχή την Πέμπτη 17 Νοεμβρίου 2022.