Search
Generic filters

Κατηγορίες

Κατηγορίες

Search
Generic filters

Τρόποι πληρωμής και αποστολής

H επιχείρηση συμμορφώνεται με τις απαιτήσεις τις ισχύουσας νομοθεσίας

(ΚΥΑ Ζ1-891/2013 ΦΕΚ 2144/Β/30.08.2013) για συμβάσεις εξ αποστάσεως. 

 

ΑΠΟΠΟΙΗΣΗ ΕΥΘΥΝΩΝ

Η Επιχείρηση ΑγροΦυτική Γεωργικά Εφόδια δεν φέρνει απολύτως καμία ευθύνη μετά την παράδοση του δέματος στην εκάστοτε εταιρεία ταχυμεταφοράς μέχρι και την παράδοσή του.

Τα σκευάσματα που παρουσιάζονται εδώ είναι κατ’ αρχήν βασισμένα στις επίσημες εθνικές συστάσεις (υπουργικές αποφάσεις εγκρίσεων, τροποποιήσεων κ.λπ.)

Για την επιλογή και τελικά την εφαρμογή ενός σκευάσματος θα πρέπει να ακολουθείται το κείμενο της ετικέτας του και σε καμία περίπτωση δεν υπονοείται απόκλιση από αυτό.

Χρησιμοποιείτε τα βιοκτόνα -τρωκτικοκτόνα- γεωργικά φάρμακα με ασφαλή τρόπο. Διαβάζετε πάντοτε την ετικέτα και τις πληροφορίες σχετικά με το προϊόν πριν τη χρήση. 

 

1) Υπηρεσία χωρίς αντικαταβολή

Προηγείται κατάθεση σε τραπεζικό λογαριασμό ALPHA, ΠΕΙΡΑΙΩΣ ή ΕΘΝΙΚΗ και ταχυμεταφορά με όποια courier επιθυμεί ο πελάτης με χρέωση αποκλειστικά δική του, ανεξαρτήτου ποσού παραγγελίας.

ΤΥΧΟΝ ΤΡΑΠΕΖΙΚΑ ΕΞΟΔΑ ΠΟΥ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΠΡΟΚΥΨΟΥΝ ΚΑΤΑ ΤΗΝ ΜΕΤΑΦΟΡΑ ΕΜΒΑΣΜΑΤΩΝ – ΚΑΤΑΘΕΣΕΩΝ ΣΤΙΣ ΑΝΤΙΣΤΟΙΧΑ ΣΥΝΕΡΓΑΖΟΜΕΝΕΣ ΤΡΑΠΕΖΕΣ ΜΕΤΑΞΥ ΑΠΟΣΤΟΛΕΑ ΠΑΡΑΓΓΕΛΙΩΝ – ΠΑΡΑΛΗΠΤΗ ΕΠΙΒΑΡΥΝΟΥΝ ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΑ ΚΑΙ ΜΟΝΟ ΤΟΝ ΠΕΛΑΤΗ – ΠΑΡΑΛΗΠΤΗ. ΣΕ ΚΑΘΕ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ Ο ΠΕΛΑΤΗΣ ΕΙΝΑΙ ΥΠΟΧΡΕΩΜΕΝΟΣ ΝΑ ΧΡΕΩΘΕΙ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟΥ ΤΡΟΠΟΥ ΑΠΟΣΤΟΛΗΣ ΤΗΣ ΠΑΡΑΓΓΕΛΙΑΣ ΤΟΥ ΤΑ ΕΞΟΔΑ ΤΗΣ ΜΕΤΑΦΟΡΑΣ ΚΑΙ ΤΥΧΟΝ ΤΡΑΠΕΖΙΚΑ ΕΞΟΔΑ ΠΟΥ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΠΡΟΚΥΨΟΥΝ.

Σε περίπτωση που ο πελάτης επιθυμεί να αποσταλεί το δέμα του μόνο με Speedex Ταχυμεταφορά προηγείται κατάθεση της αξίας της παραγγελίας και του κόστους της courier με τη χρέωση να διαμορφώνεται ως εξής :

 

1. Για αποστολή προς χερσαίους προορισμούς του δικτύου της Speedex

 

Αποστολές  προς Χερσαία Ελλάδα έως 5 κιλά

3,70€

Αποστολές  προς Χερσαία Ελλάδα από  5 κιλά έως 10 κιλά

6,40€

Αποστολές  προς Χερσαία Ελλάδα από  10 κιλά έως 20 κιλά

10,11€

Για κάθε επιπλέον 1 κιλό

0,82€

Στις  παραπάνω τιμές δεν περιλαμβάνεται ΦΠΑ 24%.

 

2. Για αποστολή προς νησιωτικούς προορισμούς  του δικτύου της Speedex  

 

Αποστολές προς Νησιωτική Ελλάδα βάρους έως 5 κιλά

3,85€

Αποστολές προς Νησιωτική Ελλάδα βάρους από  5 κιλά έως 10 κιλά

6,55€

Αποστολές προς Νησιωτική Ελλάδα βάρους από  10 κιλά έως 20 κιλά

10,26€

Για κάθε επιπλέον 1 κιλό

0,82€

Στις  παραπάνω τιμές δεν περιλαμβάνεται ΦΠΑ 24%.

 

3. Για αποστολή εντός ορίων πόλης της έδρας μας

 

Αποστολές βάρους έως 2 κιλά

3,00€

Για κάθε επιπλέον 1 κιλό

0,82€

Στις  παραπάνω τιμές δεν περιλαμβάνεται ΦΠΑ 24%.

4. Για τις περιοχές εκτός των ορίων των πόλεων, απομακρυσμένες – δυσπρόσιτες,   του δικτύου της Speedex  υπάρχει προσαύξηση στον παραπάνω κατάλογο 1,00€ πλέον ΦΠΑ 24%.

Τραπεζικοί λογαριασμοί:

Τράπεζα Πειραιώς

Αριθμός Λογαριασμού 5519-053395-981
IBAN GR8101725190005519053395981
Δικαιούχος Αναγνωστόπουλος Σπυρίδων του Νικολάου

Εθνική Τράπεζα Ελλάδας

Αριθμός Λογαριασμού 785/744533-42
IBAN GR7901107850000078574453342
Δικαιούχος Αναγνωστόπουλος Σπυρίδων του Νικολάου

ALPHA BANK

Αριθμός Λογαριασμού 533 00 2330 000630
IBAN GR4001405330533002330000630
Δικαιούχος Αναγνωστόπουλος Σπυρίδων του Νικολάου

 

2) Υπηρεσία Αντικαταβολής Μετρητοίς μόνο με Speedex

Για κάθε αποστολή με εντολή αντικαταβολής μετρητοίς   ισχύει ο παραπάνω κατάλογος (Υπηρεσία χωρίς αντικαταβολή) με προσαύξηση υπηρεσίας αντικαταβολής 1,10€ πλέον ΦΠΑ 24%

* Μέγιστη αξία αντικαταβολής μετρητοίς είναι τα 150 ευρώ ανά αποστολή.

 

3) Λοιπές Χρεώσεις

Για οτιδήποτε δεν αναφέρεται ιδιαίτερα στην προσφορά μας ισχύει ο εκάστοτε επίσημος τιμοκατάλογος της  Speedex ταχυμεταφοράς.
Χρέωση όγκου: Σύμφωνα με τους κανονισμού της ΙΑΤΑ, η χρέωση κάθε αποστολής εξαρτάται από τον όγκο και το βάρος της. Σε περίπτωση που το αποτέλεσμα της ογκομέτρησης της αποστολής (ΜΗΚΟΣ Χ ΥΨΟΣ Χ ΠΛΑΤΟΣ σε cm/ 5.000) είναι μεγαλύτερο από το πραγματικό της βάρος, η χρέωση γίνεται σύμφωνα με το αποτέλεσμα της ογκομέτρησης. Προηγείται πάντα συννενόηση παραλήπτη και αποστολέα.

 

4) Μεταφορική Εταιρεία

Η αποστολή μικροδεμάτων, σακιών ή παλέτας με μεταφορική εταιρεία επιλογής του πελάτη πραγματοποιείται μέσω πρακτορείου των Αθηνών. Η μεταφορά από τον τόπο αποστολής μέχρι την έδρα του πελάτη βαρύνει αποκλειστικά τον παραλήπτη. Η χρέωση δέματος, ή σακιού ανεξαρτήτου βάρους, από την έδρα μας στην αποθήκη – πρακτορείο μας στην  Αθήνα, διαμορφώνεται στα 3,00 ευρώ πλέον ΦΠΑ. Η χρέωση παλέτας, από την έδρα μας στην αποθήκη – πρακτορείο μας στην  Αθήνα, διαμορφώνεται στα 27,50 ευρώ ανά τόνο πλέον ΦΠΑ.

 

5) Αποστολές και στην Κύπρο

Νέα υπηρεσία του e-shop: Αποστολές προϊόντων τώρα και στην Κύπρο Διαβάστε περισσότερα …

Share:

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn
Δείτε επίσης

Σχετικά Άρθρα

Στα 80 δολάρια το βαρέλι ξανά το πετρέλαιο μπρεντ μετά από 11 μήνες

Περισσότερα από δύο δολάρια χάνει το πετρέλαιο στις διεθνείς αγορές τη Δευτέρα 28 Νοεμβρίου, με το WTI να φτάνει σε χαμηλό 11 μηνών, καθώς οι διαμαρτυρίες στην Κίνα για τους αυστηρούς περιορισμούς της COVID-19 πυροδότησε ανησυχίες για τη ζήτηση.

My data-ηλεκτρονικά βιβλία και αγρότες

Επανέρχοµαι στο θέµα των ηλεκτρονικών βιβλίων ή αλλιώς My DATA και θα συνεχίσω να το κάνω µέχρι να γίνει κατανοητό από τους µεν αγρότες ότι πρόκειται για ένα τεράστιο νέο πρόβληµα, από τη δε Φορολογική ∆ιοίκηση και την ΑΑ∆Ε ότι έχουν υποχρέωση να ενηµερώσουν τις επιχειρήσεις και τους αγρότες πριν την εφαρµογή τους.

Χρηματοδότηση αγροτών με αστικούς όρους

∆ύο πράγµατα είναι αυτά που ορίζουν την επιτυχία σε έναν ευρύ τοµέα δραστηριότητας, όπως αυτός της αγροτικής παραγωγής. Ο σχεδιασµός και η χρηµατοδότηση. Στη χώρα µας, ουσιαστικά, λείπουν και τα δύο. Είναι πολλά χρόνια τώρα που ο σχεδιασµός έχει εγκαταλειφθεί και απλώς ακολουθούνται ασθµαίνως κάποιες πτυχές της Κοινής Αγροτικής Πολιτικής. Την ίδια ώρα, πέραν των αναπτυξιακών προγραµµάτων που και πάλι είναι απόρροια της ΚΑΠ, σοβαρό σχέδιο για τη χρηµατοδότηση των επενδύσεων στον αγροτικό χώρο δεν υπάρχει.

Ετικέτα «Sacred Delphi» και σύμπραξη με Microsoft στον ελαιώνα Άμφισσας θέλει ο Μητσοτάκης

Μια σειρά από δράσεις για την αποκατάσταση του παραδοσιακού Ελαιώνα Άμφισσας, μέρος του οποίου έχει υποστεί σοβαρές από πυρκαγιές, δρομολογεί η κυβέρνηση, σύμφωνα με όσα δήλωσε ο πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης κατά την διάρκεια επίσκεψής του στην περιοχή την Πέμπτη 17 Νοεμβρίου 2022.