Search
Generic filters

Κατηγορίες

Κατηγορίες

Search
Generic filters

Επιχείρηση

 
Η ΑΓΡΟΦΥΤΙΚΗ είναι μια επιχείρηση που δραστηριοποιείται στην εμπορία λιανικής πώλησης γεωργικών εφοδίων στην ευρύτερη περιοχή του Νομού Αχαΐας.

Δημιουργήθηκε για να αξιοποιήσει και να αναπτύξει τις υποδομές, το εξειδικευμένο ανθρώπινο δυναμικό και την συσσωρευμένη τεχνογνωσία που διαθέτει στον κλάδο της γεωπονίας.

Τα στελέχη της διαθέτουν σημαντική εμπειρία στον τομέα πώλησης γεωργικών φαρμάκων, λιπασμάτων, σπόρων, αρδευτικών συστημάτων κλπ. Γενικά η επιχείρηση προωθεί λύσεις πρακτικές και οικονομικά προσοδοφόρες, βασισμένες στις νέες τεχνολογίες και επιστημονικά δεδομένα προσφέροντας ασφάλεια για τους καταναλωτές, το περιβάλλον και τον Έλληνα αγρότη.

Το Κεντρικό μας κατάστημα θα το βρείτε στην καρδιά της Πάτρας στην Πλατεία Μαρκάτο δίπλα στα παλαιοτέρα καταστήματα εμπορίας εριοδερμάτων, όπου από το 1699 λειτούργει έως και σήμερα η μεγαλύτερη Δημοτική αγορά της πόλης συγκεντρώνοντας το περισσότερο μέρος της οικονομικής και εμπορικής κίνησης. Εκεί μπορείτε να βρείτε οτιδήποτε αφορά τον κήπο, το χωράφι ή την βεράντα σας, όπως Φυτοφάρμακα, Φυτοπροστατευτικά, Βιολογικά λιπάσματα ή Χημικά, Σπόρους, Φυτοχώματα, Αρδευτικά, Ποντικοφάρμακα, Προϊόντα υγειονομικής σημασίας, Απωθητικά σκύλου – γάτας – πουλιών – περιστεριών – φιδιών – σαυρών, Βιολογικά σκευάσματα, Είδη ατομικής προστασίας. Μπορείτε επίσης να επικοινωνήσετε μαζί μας για οποιαδήποτε συμβουλή ή πληροφορία. Δεν είναι τυχαίο ότι είμαστε το μοναδικό κατάστημα στο κέντρο της Πάτρας που συνεχίζουμε καθημερινά με συνέπεια και αφοσίωση, να εξυπηρετούμε εκατοντάδες πελάτες. Η πολυετής εμπειρία μας είναι το στοιχείο που μας κατέστησε ως ειδικούς στο χώρο εδώ και πάρα πολλά χρόνια.

Η επιχείρηση έχει ήδη εγκαινιάσει το πρώτο της υποκατάστημα στοχεύοντας πάντα στο σχεδιασμό, την μελέτη, την κατασκευή και την λειτουργία άλλων υποκαταστημάτων στον ευρύτερο Ελλαδικό χώρο, μεγιστοποιώντας έτσι την αποδοτικότητά της και την προστιθέμενη αξία για τους πελάτης της.

Τα σκευάσματα που παρουσιάζονται εδώ είναι κατ’ αρχήν βασισμένα στις επίσημες εθνικές συστάσεις (υπουργικές αποφάσεις εγκρίσεων, τροποποιήσεων κ.λπ.)

Για την επιλογή και τελικά την εφαρμογή ενός σκευάσματος θα πρέπει να ακολουθείται το κείμενο της ετικέτας του και σε καμία περίπτωση δεν υπονοείται απόκλιση από αυτό.

Χρησιμοποιείτε τα βιοκτόνα – τρωκτικοκτόνα- γεωργικά φάρμακα με ασφαλή τρόπο. Διαβάζετε πάντοτε την ετικέτα και τις πληροφορίες σχετικά με το προϊόν πριν τη χρήση. 

Η επιχείρηση ακολουθεί τον Νέο Ευρωπαϊκό Κανονισμό περί Προστασίας Προσωπικών Δεδομένων ή αλλιώς GDPR.

Share:

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn
Δείτε επίσης

Σχετικά Άρθρα

Στα 80 δολάρια το βαρέλι ξανά το πετρέλαιο μπρεντ μετά από 11 μήνες

Περισσότερα από δύο δολάρια χάνει το πετρέλαιο στις διεθνείς αγορές τη Δευτέρα 28 Νοεμβρίου, με το WTI να φτάνει σε χαμηλό 11 μηνών, καθώς οι διαμαρτυρίες στην Κίνα για τους αυστηρούς περιορισμούς της COVID-19 πυροδότησε ανησυχίες για τη ζήτηση.

My data-ηλεκτρονικά βιβλία και αγρότες

Επανέρχοµαι στο θέµα των ηλεκτρονικών βιβλίων ή αλλιώς My DATA και θα συνεχίσω να το κάνω µέχρι να γίνει κατανοητό από τους µεν αγρότες ότι πρόκειται για ένα τεράστιο νέο πρόβληµα, από τη δε Φορολογική ∆ιοίκηση και την ΑΑ∆Ε ότι έχουν υποχρέωση να ενηµερώσουν τις επιχειρήσεις και τους αγρότες πριν την εφαρµογή τους.

Χρηματοδότηση αγροτών με αστικούς όρους

∆ύο πράγµατα είναι αυτά που ορίζουν την επιτυχία σε έναν ευρύ τοµέα δραστηριότητας, όπως αυτός της αγροτικής παραγωγής. Ο σχεδιασµός και η χρηµατοδότηση. Στη χώρα µας, ουσιαστικά, λείπουν και τα δύο. Είναι πολλά χρόνια τώρα που ο σχεδιασµός έχει εγκαταλειφθεί και απλώς ακολουθούνται ασθµαίνως κάποιες πτυχές της Κοινής Αγροτικής Πολιτικής. Την ίδια ώρα, πέραν των αναπτυξιακών προγραµµάτων που και πάλι είναι απόρροια της ΚΑΠ, σοβαρό σχέδιο για τη χρηµατοδότηση των επενδύσεων στον αγροτικό χώρο δεν υπάρχει.

Ετικέτα «Sacred Delphi» και σύμπραξη με Microsoft στον ελαιώνα Άμφισσας θέλει ο Μητσοτάκης

Μια σειρά από δράσεις για την αποκατάσταση του παραδοσιακού Ελαιώνα Άμφισσας, μέρος του οποίου έχει υποστεί σοβαρές από πυρκαγιές, δρομολογεί η κυβέρνηση, σύμφωνα με όσα δήλωσε ο πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης κατά την διάρκεια επίσκεψής του στην περιοχή την Πέμπτη 17 Νοεμβρίου 2022.